Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


E-rank - megtanult Akadémia hallgatói

2011.11.01

Body Csere technika:

Body Replacement.jpg

Ezzel a technikával, az egyik helyett a saját test egy fadarabot vagy más objektum jelenleg támadás földeket. Ez létrehoz egy optikai csalódás, ami az ellenség gondolom, hogy a támadás sikeres volt. Ebből a felhasználó használhatja a megszüntetésről az ellenség figyelmét, hogy támadás vagy menekülni a csatatéren. Exploding címkék is csatolni kell a csere a hozzáadott meglepetés. Ez egy alapvető ninjutsu is tanított az Akadémián , de ez egy hasznos művészet lehet alkalmazni különböző helyzetekben.

Adat:
Osztályozás: Ninjutsu , Általános készség
Rang: E-rank
Osztály: Kiegészítő


Cloak of Láthatatlanság technika
Cloak of Invisibility Technique.JPG

Ez a technika lehetővé teszi egy nindzsa, hogy egy köpenyt és egy darab ronggyal, és beleolvadnak egy tárgy, ami láthatatlan. Konohamaru használja ezt a technikát folyamatosan elején a sorozat, hogy megpróbálja bolond Naruto Uzumaki , de használ szegény kosztümök (négyzet alakú kövek szem-lyukak, köpeny, amelyek helytelenül mintás, vagy forgatni a rossz irányba, vagy egyszerűen nem terjed ki magát teljesen), így elárulja az illúzió.

Adat:

Osztályozás: Ninjutsu , Általános készség
Rang:     E-rank
Osztály: Kiegészítő

Clone Technique
Clone technique.png
A ninjutsu, hogy létrehoz egy immateriális másolatot a saját test, anélkül, hogy bármely anyag. Mivel a klón maga nem képes a támadást, és így csak akkor használható, hogy megzavarja az ellenség, főleg kombinálva más Ninjutsu. Ez egy alap technika, hanem attól függően, hogy az ember leleményesség, használható hatékonyan. A klónok fogják oszlatni, ha érintkeznek valamit.
Ezek a klónok könnyen meg lehet különböztetni a személyek dōjutsu . A személy normális szemmel is különbséget tenni a klónok az eredeti, mivel a klónok nem árnyékok és nem zavarják a terület körül magukat, mozgást (azaz nem rúg fel a port, törje össze fű, stb.)

adat:

Osztályozás: Ninjutsu , Clone technikák , általános képzettségi

Rang: E-rank
Osztály: Kiegészítő

Ezer éve Halál

1000 yrs of death.jpg
Egy nagyon egyszerű technika túlzott drámai nevet, egy ezer éve a halál alig több mint behelyezése az ember mutató és középső ujj (hasonlóan a Tiger kézzel pecsét ) az ellenfél végbél, ami a székrekedés, a fájdalom és / vagy kínos. Ez nincs hatással a tudattalan célokat. Karaktereket látni a jutsu reagálni furcsa ( Temari elpirul, Pakkun kérdés, ha ez tényleg egy jutsu, és Gamakichi mutat egy pillantást a csalódás), míg azok, akik használják, vagy tapasztalt a jutsu mutatnak nagy félelem, hogy használják őket.
Bár látszólag haszontalan, a technika hasznos lehet, ha helyesen használják. Az első harang vizsgálat, Kakashi tudott dobni Naruto nagy távolságra, valószínűleg hajtott neki csakra. Naruto később megtudja, hogy a pont mögött a technika volt a cél az ellenfél holttér, és amikor az egyik helyettesíti az ujjaik egy kunai egy robbanó címke , akkor egy halálos technikával. A fent említett változatot csak használta Naruto.
Adat:
Osztályozás: Taijutsu
Rang: E-rank
Osztály: Támadó
Sor: Rövid hatótávolságú
Felhasználók: Kakashi Hatake,Naruto Uzumaki

Kötél Escape technika

Az alap technika tanára Akadémia . Ez lehetővé teszi a ninja a szabad magukat, ha már kötözve. Hogy ez megtörténik 

adat:

Osztályozás: Ninjutsu , Clone technikák , általános képzettségi

Rang: E-rank
Osztály: Kiegészítő